Die kritiek heeft hij al langer, maar het gaat volgens de professor niet op dat de regering van Barack Obama driemaal het bedrag dat nodig was heeft uitgegeven om de economie weer op haar voeten te krijgen. Eigenlijk had Washington alleen maar het economisch handboek moeten volgen.

Ze had voldoende inspanningen moeten doen om de jobcreatie te bevorderen om zo de gevolgen van de financiële crisis en het instorten van de vastgoedmarkt op te vangen. Ze heeft echter op het verkeerde paard gewed, met als gevolg dat we nog dieper in de problemen zitten.

Die kritiek heeft hij al langer, maar het gaat volgens de professor niet op dat de regering van Barack Obama driemaal het bedrag dat nodig was heeft uitgegeven om de economie weer op haar voeten te krijgen. Eigenlijk had Washington alleen maar het economisch handboek moeten volgen. Ze had voldoende inspanningen moeten doen om de jobcreatie te bevorderen om zo de gevolgen van de financiële crisis en het instorten van de vastgoedmarkt op te vangen. Ze heeft echter op het verkeerde paard gewed, met als gevolg dat we nog dieper in de problemen zitten.