Die heeft een gewaagd spel gespeeld, maar uiteindelijk lijkt de FED dankzij Bernanke aan de winnende hand te zijn. De Amerikaans economie is namelijk aan de beterhand. Maar is het economisch plaatje aan de overkant van de Atlantische Oceaan wel zo positief als men ons wil doen geloven?

De economische opleving in de VS is één grote illusie, zo stelt Phoenix Capital Research. De centrale bank is er alleen maar in geslaagd om de rijken rijker en de armen armer te maken. Het gevolg is dat de middenklasse zo goed als van de tafel is geveegd en dat belooft niet veel goeds voor de toekomst.

Die heeft een gewaagd spel gespeeld, maar uiteindelijk lijkt de FED dankzij Bernanke aan de winnende hand te zijn. De Amerikaans economie is namelijk aan de beterhand. Maar is het economisch plaatje aan de overkant van de Atlantische Oceaan wel zo positief als men ons wil doen geloven? De economische opleving in de VS is één grote illusie, zo stelt Phoenix Capital Research. De centrale bank is er alleen maar in geslaagd om de rijken rijker en de armen armer te maken. Het gevolg is dat de middenklasse zo goed als van de tafel is geveegd en dat belooft niet veel goeds voor de toekomst.