Zo werden de koopniveaus bereikt (uit de technische analyse van 26 mei 2011: "de dynamische belegger kan aan de huidige koersen instappen met een stop loss op 2.776 punten.

Beleggers die wat meer zekerheid willen, kunnen kopen bij een opwaartse doorbraak door de bodems (17 en 20 mei 2011) van 2.844/2.849 punten".), maar helaas zette de index zijn opmars niet verder en werden er slotkoersen onder de stop loss genoteerd.

Het verhaal achter de daling is volgens Leleux AB duidelijk: de economische groeivertraging zet de winstverwachtingen onder druk en leidt tot een verkoopgolf.

Zie maar wat er met Bekaert gebeurde dat een adviesverlaging van JPMorgan moest slikken.

Zo werden de koopniveaus bereikt (uit de technische analyse van 26 mei 2011: "de dynamische belegger kan aan de huidige koersen instappen met een stop loss op 2.776 punten. Beleggers die wat meer zekerheid willen, kunnen kopen bij een opwaartse doorbraak door de bodems (17 en 20 mei 2011) van 2.844/2.849 punten".), maar helaas zette de index zijn opmars niet verder en werden er slotkoersen onder de stop loss genoteerd. Het verhaal achter de daling is volgens Leleux AB duidelijk: de economische groeivertraging zet de winstverwachtingen onder druk en leidt tot een verkoopgolf. Zie maar wat er met Bekaert gebeurde dat een adviesverlaging van JPMorgan moest slikken.