Waar Australisch krediet op een vergelijkbaar niveau is gewaardeerd als beleggingsmogelijkheden in opkomende markten, kan het aanzienlijke waarde voor beleggers vertegenwoordigen. Australië is in 2010 veeleer een kredietbelegging dan een rentebelegging gebleken, zo merkt Pimco op.

Het besluit tot een agressiever beleid van de Japanse centrale bank bij de vergadering van oktober sterkt Pimco in de overtuiging dat het monetaire beleid in de ontwikkelde economieën buitengewoon ruim zal blijven. De vooruitzichten voor de wereldeconomie blijven uitzonderlijk onzeker, met deflatoire risico's op de korte termijn.

Waar Australisch krediet op een vergelijkbaar niveau is gewaardeerd als beleggingsmogelijkheden in opkomende markten, kan het aanzienlijke waarde voor beleggers vertegenwoordigen. Australië is in 2010 veeleer een kredietbelegging dan een rentebelegging gebleken, zo merkt Pimco op. Het besluit tot een agressiever beleid van de Japanse centrale bank bij de vergadering van oktober sterkt Pimco in de overtuiging dat het monetaire beleid in de ontwikkelde economieën buitengewoon ruim zal blijven. De vooruitzichten voor de wereldeconomie blijven uitzonderlijk onzeker, met deflatoire risico's op de korte termijn.