Eén van die offers is dat de looneisen bescheiden moeten worden gehouden. Volgens Richard Trumka van CNBC.com is dat echter de verkeerde oplossing, de doorsnee Amerikaan heeft al meer dan genoeg moeten inleveren via jobverlies, gedwongen verkopen van huizen enzovoort.

Economische groei moet de Verenigde Staten uit het dal trekken, aldus Trumka. Trumka is president van AFL-CIO, een vakbond met ongeveer 12 miljoen leden over het grondgebied van de VS.

Hij verwijst naar de landen die het best presteerden in de afgelopen recessie. Duitsland en de Scandinavische beurzen hebben relatief hoge lonen en toch een lage werkloosheidsgraad.

Eén van die offers is dat de looneisen bescheiden moeten worden gehouden. Volgens Richard Trumka van CNBC.com is dat echter de verkeerde oplossing, de doorsnee Amerikaan heeft al meer dan genoeg moeten inleveren via jobverlies, gedwongen verkopen van huizen enzovoort. Economische groei moet de Verenigde Staten uit het dal trekken, aldus Trumka. Trumka is president van AFL-CIO, een vakbond met ongeveer 12 miljoen leden over het grondgebied van de VS. Hij verwijst naar de landen die het best presteerden in de afgelopen recessie. Duitsland en de Scandinavische beurzen hebben relatief hoge lonen en toch een lage werkloosheidsgraad.