Daarbij lieten de meest grondstoffengevoelige provincies de sterkste daling optekenen. Alleen die regio's die in belangrijke mate afhankelijk zijn van de verwerkende industrie lieten een nog sterkere daling optekenen. In sommige provincies was de terugval in de economische groei bijna dramatisch.

Dat was met name het geval in Chongqing, Guizhou en Tianjin. Het hardst geraakt werd Binnen-Mongolië, een provincie die vooral bekend staat om haar steenkoolproductie. Daar vertraagde het BBP met 7,30%. Ook in de provincie Shanxi werd een forse daling opgetekend.

Daarbij lieten de meest grondstoffengevoelige provincies de sterkste daling optekenen. Alleen die regio's die in belangrijke mate afhankelijk zijn van de verwerkende industrie lieten een nog sterkere daling optekenen. In sommige provincies was de terugval in de economische groei bijna dramatisch. Dat was met name het geval in Chongqing, Guizhou en Tianjin. Het hardst geraakt werd Binnen-Mongolië, een provincie die vooral bekend staat om haar steenkoolproductie. Daar vertraagde het BBP met 7,30%. Ook in de provincie Shanxi werd een forse daling opgetekend.