Volgens sommige analisten zal die verbetering bovendien van tijdelijke aard blijken te zijn. Bij MBA is hoofdeconoom Jay Brinkmann stilaan toch optimistischer geworden.

In de privé-sector zijn er volgens Brinkmann vorig jaar 1,20 miljoen banen bijgekomen en die positieve trend moet zich automatisch gaan vertalen in een verbetering van de vastgoedmarkt.

We zijn zeker nog niet veilig thuis, aldus Brinkmann, maar alleszins is ook op de vastgoedmarkt de bocht gemaakt. Het enige slechte nieuws is volgens Brinkmann dat de foreclosures op een hoog niveau stabiliseren.

Volgens sommige analisten zal die verbetering bovendien van tijdelijke aard blijken te zijn. Bij MBA is hoofdeconoom Jay Brinkmann stilaan toch optimistischer geworden. In de privé-sector zijn er volgens Brinkmann vorig jaar 1,20 miljoen banen bijgekomen en die positieve trend moet zich automatisch gaan vertalen in een verbetering van de vastgoedmarkt. We zijn zeker nog niet veilig thuis, aldus Brinkmann, maar alleszins is ook op de vastgoedmarkt de bocht gemaakt. Het enige slechte nieuws is volgens Brinkmann dat de foreclosures op een hoog niveau stabiliseren.