De Federal Reserve Bank of Philadelphia algemene economische index steeg tot minus 2.2 van minus 22.6 in mei, waar er was gerekend op een index van minus 17. Een negatief cijfer wijst op een contractie van de economie in de regio.

In het eerste kwartaal hebben de bedrijven hun voorraden afgebouwd en die worden nu opnieuw opgebouwd. Daardoor kan de economie opnieuw gaan aantrekken. De sluiting van fabrieken bij General Motors en Chrysler Group kunnen de productie in de bedrijven in de komende maanden opnieuw gaan drukken.

De Federal Reserve Bank of Philadelphia algemene economische index steeg tot minus 2.2 van minus 22.6 in mei, waar er was gerekend op een index van minus 17. Een negatief cijfer wijst op een contractie van de economie in de regio. In het eerste kwartaal hebben de bedrijven hun voorraden afgebouwd en die worden nu opnieuw opgebouwd. Daardoor kan de economie opnieuw gaan aantrekken. De sluiting van fabrieken bij General Motors en Chrysler Group kunnen de productie in de bedrijven in de komende maanden opnieuw gaan drukken.