Uit een rapport opgesteld door de Europese Commissie blijkt dat het economisch vertrouwen in de eurozone in november opnieuw is toegenomen, vertrekkende vanuit een dieptepunt voor de afgelopen drie jaar. In november stond de index die dat vertrouwen uitdrukt op 85,70.

Hierbij moet rekening gehouden met een gereviseerd cijfer van 84,30 in oktober. De consensusverwachting bij de analisten lag op een gelijkgebleven index. Uit een ander rapport bleek gisteren al dat de werkloosheid in Duitsland in november minder sterk dan verwacht is gestegen.

Uit een rapport opgesteld door de Europese Commissie blijkt dat het economisch vertrouwen in de eurozone in november opnieuw is toegenomen, vertrekkende vanuit een dieptepunt voor de afgelopen drie jaar. In november stond de index die dat vertrouwen uitdrukt op 85,70. Hierbij moet rekening gehouden met een gereviseerd cijfer van 84,30 in oktober. De consensusverwachting bij de analisten lag op een gelijkgebleven index. Uit een ander rapport bleek gisteren al dat de werkloosheid in Duitsland in november minder sterk dan verwacht is gestegen.