Tylor Burden van Zerohedge stelt het als volgt: het economisch leven zoals we dat gekend hebben, behoort tot het verleden. Geen enkele regering in de westerse wereld lijkt in staat om de maatregelen te nemen die de economie er opnieuw bovenop kan helpen.

Burden spreekt van een economische dictatuur waarnaar we op weg zijn. De tijd van het democratisch socialisme met zijn herverdelingssysteem lijkt voor geruime tijd voor het verleden te behoren. Er zal minder te verdelen vallen en dat gaan we met zijn allen voelen.

Tylor Burden van Zerohedge stelt het als volgt: het economisch leven zoals we dat gekend hebben, behoort tot het verleden. Geen enkele regering in de westerse wereld lijkt in staat om de maatregelen te nemen die de economie er opnieuw bovenop kan helpen. Burden spreekt van een economische dictatuur waarnaar we op weg zijn. De tijd van het democratisch socialisme met zijn herverdelingssysteem lijkt voor geruime tijd voor het verleden te behoren. Er zal minder te verdelen vallen en dat gaan we met zijn allen voelen.