Op dat punt aanbeland kunnen de wapens beginnen te praten, waarbij een gewapend conflict in een mum van tijd kan uitgroeien tot een nieuwe wereldoorlog. Economisch is echter niemand gebaat bij een oorlog en dus zal tot op het laatste moment geprobeerd worden om zo'n conflict af te weren.

Nieuwe sancties opgelegd door de Verenigde Staten en de Europese Unie zullen alleen maar nieuwe tegenreacties uitlokken. Het komt er dus op aan om de lont aan het dynamiet zo snel mogelijk te ontmijnen. Hoe dat zal moeten gebeuren, is vooralsnog onduidelijk.

Op dat punt aanbeland kunnen de wapens beginnen te praten, waarbij een gewapend conflict in een mum van tijd kan uitgroeien tot een nieuwe wereldoorlog. Economisch is echter niemand gebaat bij een oorlog en dus zal tot op het laatste moment geprobeerd worden om zo'n conflict af te weren. Nieuwe sancties opgelegd door de Verenigde Staten en de Europese Unie zullen alleen maar nieuwe tegenreacties uitlokken. Het komt er dus op aan om de lont aan het dynamiet zo snel mogelijk te ontmijnen. Hoe dat zal moeten gebeuren, is vooralsnog onduidelijk.