De economische opleving die we gezien hebben was mooi meegenomen, maar gaat niet blijven duren. De Verenigde Staten stevenen af op een steil oplopende werkloosheid, armoede en socialie onrust.

Het recent economisch herstel in de VS was op niets gebaseerd en de pogingen van de overheid om de economie te reanimeren, hebben weinig of geen vruchten opgeleverd.

Het kernprobleem is volgens Celente dat de middenklasse in de VS dreigt te verdwijnen. Hij is van mening dat de regering een politiek voert die alleen de grootste bedrijven een handje toesteekt en die de kleine en middelgrote bedrijven verder in het defensief duwt. Wat er moet gebeuren, is volgens Celente dat de KMO's meer kansen gegeven moeten worden.

De economische opleving die we gezien hebben was mooi meegenomen, maar gaat niet blijven duren. De Verenigde Staten stevenen af op een steil oplopende werkloosheid, armoede en socialie onrust. Het recent economisch herstel in de VS was op niets gebaseerd en de pogingen van de overheid om de economie te reanimeren, hebben weinig of geen vruchten opgeleverd. Het kernprobleem is volgens Celente dat de middenklasse in de VS dreigt te verdwijnen. Hij is van mening dat de regering een politiek voert die alleen de grootste bedrijven een handje toesteekt en die de kleine en middelgrote bedrijven verder in het defensief duwt. Wat er moet gebeuren, is volgens Celente dat de KMO's meer kansen gegeven moeten worden.