Inflatiegevaar in Azië is een teken van aanhoudend sterke groei en welvaartstoename, industriële productiecijfers in de eurozone verbeteren nog steeds en de statistieken over het koopgedrag van de Amerikaanse consument laten ondanks het koude winterweer zien dat de portemonnee steeds vaker wordt getrokken.

Economische groei is prettig, aldus ABN Amro. De rekening van overheidsstimulering wordt dan als ware vanzelf betaald. Reden dat Griekse schuldenfinanciering, ondanks het uitblijven van harde oplossingen, het feestje op de beurs nu niet kan verstoren.

Spijtoptanten die alsnog in de aandelenbeurs willen stappen kunnen volgens ABN Amro de aanschaf van een garantienote overwegen.

Inflatiegevaar in Azië is een teken van aanhoudend sterke groei en welvaartstoename, industriële productiecijfers in de eurozone verbeteren nog steeds en de statistieken over het koopgedrag van de Amerikaanse consument laten ondanks het koude winterweer zien dat de portemonnee steeds vaker wordt getrokken. Economische groei is prettig, aldus ABN Amro. De rekening van overheidsstimulering wordt dan als ware vanzelf betaald. Reden dat Griekse schuldenfinanciering, ondanks het uitblijven van harde oplossingen, het feestje op de beurs nu niet kan verstoren. Spijtoptanten die alsnog in de aandelenbeurs willen stappen kunnen volgens ABN Amro de aanschaf van een garantienote overwegen.