Het herstel is vrijwel volledig ingegeven door de economische stimuleringsmaatregelen. Wanneer die wegvallen, kunnen we een snelle terugval kennen.

Volgens Arnott zijn de waarderingen voor zowel de grotere als de kleinere bedrijven te hoog. Arnott is daarom niet bullish voor de meeste Amerikaanse aandelen, enkele uitzonderingen niet te na gesproken.

Zijn voorkeur gaat uit naar Exxon Mobil Corporation. Het aandeel van de grootste olieproducent in de wereld is vorig jaar maar met 7,20% gestegen. Kleinere oliemaatschappijen als Magnum Hunter Resources en Callon Petroleum stegen met respectievelijk 365% en 295%.

Het herstel is vrijwel volledig ingegeven door de economische stimuleringsmaatregelen. Wanneer die wegvallen, kunnen we een snelle terugval kennen. Volgens Arnott zijn de waarderingen voor zowel de grotere als de kleinere bedrijven te hoog. Arnott is daarom niet bullish voor de meeste Amerikaanse aandelen, enkele uitzonderingen niet te na gesproken. Zijn voorkeur gaat uit naar Exxon Mobil Corporation. Het aandeel van de grootste olieproducent in de wereld is vorig jaar maar met 7,20% gestegen. Kleinere oliemaatschappijen als Magnum Hunter Resources en Callon Petroleum stegen met respectievelijk 365% en 295%.