Vorige week vielen de macro-economische indicatoren dan weer opnieuw mee. De economie in de Verenigde Staten wacht echter nog steeds op een definitieve bevestiging van de opleving, want de onderliggende twijfels zijn ondanks alles nog niet weggenomen.

Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management merkt op dat de groene scheuten misschien wel al zichtbaar zijn, maar dat de bloemen nog altijd niet bloeien. De macro-economische indicatoren zullen een stuk sterker moeten worden om de stierenmarkt die al ruim vijf jaar heeft geduurd te blijven bevestigen.

Vorige week vielen de macro-economische indicatoren dan weer opnieuw mee. De economie in de Verenigde Staten wacht echter nog steeds op een definitieve bevestiging van de opleving, want de onderliggende twijfels zijn ondanks alles nog niet weggenomen. Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management merkt op dat de groene scheuten misschien wel al zichtbaar zijn, maar dat de bloemen nog altijd niet bloeien. De macro-economische indicatoren zullen een stuk sterker moeten worden om de stierenmarkt die al ruim vijf jaar heeft geduurd te blijven bevestigen.