Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de fiscale wetgeving in verband met woonkredieten. Maar ook de economische ontwikkelingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten zelf zullen vanzelfsprekend van doorslaggevend belang zijn.

Over die econome is Shiller minder optimistisch. Na een grote financiële crisis duurt het meestal ongeveer 10 jaar alvorens de economie weer op haar poten staat. We zijn volgens Shiller nu ongeveer halverwege die periode, zodat er toch nog een eindje weg moet worden afgelegd.

Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de fiscale wetgeving in verband met woonkredieten. Maar ook de economische ontwikkelingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten zelf zullen vanzelfsprekend van doorslaggevend belang zijn. Over die econome is Shiller minder optimistisch. Na een grote financiële crisis duurt het meestal ongeveer 10 jaar alvorens de economie weer op haar poten staat. We zijn volgens Shiller nu ongeveer halverwege die periode, zodat er toch nog een eindje weg moet worden afgelegd.