Maar de sterkste impuls zal komen uit Japan, waar Abenomics de economische orthoxie zoals we die in het verleden altijd hebben gekend op losse schroeven zal zetten. Vooral de manier waarop we beleggen zal er helemaal anders uit gaan zien, als we hedge fund manager Kyle Bass mogen geloven.

Momenteel is vooral ontkenning een belangrijke factor in het economisch gebeuren. Economen en beleggers zien en horen weliswaar de signalen dat er iets aan de hand is, maar verkiezen om zich daarvan weinig aan trekken. De verandering zal daarom als een onverwachte schok aankomen.

Maar de sterkste impuls zal komen uit Japan, waar Abenomics de economische orthoxie zoals we die in het verleden altijd hebben gekend op losse schroeven zal zetten. Vooral de manier waarop we beleggen zal er helemaal anders uit gaan zien, als we hedge fund manager Kyle Bass mogen geloven. Momenteel is vooral ontkenning een belangrijke factor in het economisch gebeuren. Economen en beleggers zien en horen weliswaar de signalen dat er iets aan de hand is, maar verkiezen om zich daarvan weinig aan trekken. De verandering zal daarom als een onverwachte schok aankomen.