Economisch gezien ziet het plaatje er niet zo best uit. Morgan Stanley heeft de groeivooruitzichten nogmaals naar beneden aangepast, dit vanwege het feit dat de economie in de groeilanden in snel tempo achteruitboert. 2013 dreigt een jaar van recessie te worden.

Morgan Stanley ging eerst uit van een vlakke groei, maar gaat nu uit van een krimp van de economie met een half procent. De recessie die in de lente startte, zal zich tijdens de winter nog verharden.

Het zal volgens Morgan Stanley zeker tot Pasen duren alvorens de economie stabiliseert, veel zal afhangen van de politieke beslissingen die al dan niet genomen worden.

Economisch gezien ziet het plaatje er niet zo best uit. Morgan Stanley heeft de groeivooruitzichten nogmaals naar beneden aangepast, dit vanwege het feit dat de economie in de groeilanden in snel tempo achteruitboert. 2013 dreigt een jaar van recessie te worden. Morgan Stanley ging eerst uit van een vlakke groei, maar gaat nu uit van een krimp van de economie met een half procent. De recessie die in de lente startte, zal zich tijdens de winter nog verharden. Het zal volgens Morgan Stanley zeker tot Pasen duren alvorens de economie stabiliseert, veel zal afhangen van de politieke beslissingen die al dan niet genomen worden.