Maar de Verenigde Staten zijn geen alleenstaand geval, de economie in de westerse wereld zal nog jarenlang blijven aanmodderen. Tyler Durden van Zerohedge spreekt in dat verband van de Yo-Yo jaren, jaren gekenmerkt door een lusteloze economische groei.

Bovendien zal de volatiliteit in de economische cycli blijven toenemen, waarbij met de regelmaat van een klok nieuwe recessies zullen opduiken. Die worden dan vervolgens afgewisseld met periodes waarin het BBP van de meeste landen met maar een half of één procent groeit.

Maar de Verenigde Staten zijn geen alleenstaand geval, de economie in de westerse wereld zal nog jarenlang blijven aanmodderen. Tyler Durden van Zerohedge spreekt in dat verband van de Yo-Yo jaren, jaren gekenmerkt door een lusteloze economische groei. Bovendien zal de volatiliteit in de economische cycli blijven toenemen, waarbij met de regelmaat van een klok nieuwe recessies zullen opduiken. Die worden dan vervolgens afgewisseld met periodes waarin het BBP van de meeste landen met maar een half of één procent groeit.