James Paulsen van Wells Capital Management is namelijk van mening dat de koersen op Wall Street vooral wordt opgedreven door de macro-economische indicatoren die geleidelijk aan verbeteren. Volgens Paulsen zijn de fundamentals onder de beurs dus duidelijk verbeterd.

Hij geeft toe dat de situatie verre van ideaal is, maar anderzijds is er sprake van een duidelijke verbetering. Paulsen verwacht dat de belangrijkste beursindices op relatief korte termijn nieuwe pieken kunnen gaan laten optekenen. Dat geldt met name voor de S&P 500 en de Dow Jones.

James Paulsen van Wells Capital Management is namelijk van mening dat de koersen op Wall Street vooral wordt opgedreven door de macro-economische indicatoren die geleidelijk aan verbeteren. Volgens Paulsen zijn de fundamentals onder de beurs dus duidelijk verbeterd. Hij geeft toe dat de situatie verre van ideaal is, maar anderzijds is er sprake van een duidelijke verbetering. Paulsen verwacht dat de belangrijkste beursindices op relatief korte termijn nieuwe pieken kunnen gaan laten optekenen. Dat geldt met name voor de S&P 500 en de Dow Jones.