In die film speelt het hoofdpersonage Truman Burbank een man die op het eerste gezicht een alledaags leven leidt, maar die in de praktijk blijft geprogrammeerd te zijn om mee te spelen in een soap show. Niets in zijn leven is echt, alles is in scène gezet door de regisseurs van het programma.

Volgens Klarman gebeurt nu hetzelfde op de beurs van Wall Street en in de Amerikaanse economie. Beiden gedragen zich alsof er niets aan de hand is, maar zijn in feite levende doden die alleen dankzij massale financiële injecties door de Amerikaanse centrale bank blijven rondlopen. Met dank aan niemand minder dan Ben Bernanke.

In die film speelt het hoofdpersonage Truman Burbank een man die op het eerste gezicht een alledaags leven leidt, maar die in de praktijk blijft geprogrammeerd te zijn om mee te spelen in een soap show. Niets in zijn leven is echt, alles is in scène gezet door de regisseurs van het programma. Volgens Klarman gebeurt nu hetzelfde op de beurs van Wall Street en in de Amerikaanse economie. Beiden gedragen zich alsof er niets aan de hand is, maar zijn in feite levende doden die alleen dankzij massale financiële injecties door de Amerikaanse centrale bank blijven rondlopen. Met dank aan niemand minder dan Ben Bernanke.