France Systèmes werd opgericht in 1992 en realiseerde in 2011 een omzet van € 26 M. De voorbije 5 jaar steeg die omzet met ruim 60 % dankzij een strategische positionering in het snel groeiende segment van de Apple-uitrustingen in professionele omgevingen.

France Systèmes is de grootste erkende Apple reseller in het domein 'Onderwijs en Onderzoek' en is een erkend Apple service center.

De operatie versterkt Econocom in het domein van toelevering aan bedrijven in Frankrijk waar de Groep reeds erkend Apple partner is alsook marktleider voor iPad in het bedrijfsleven.

Econocom voert sinds begin 2012 een strategie van gerichte overnames op veelbelovende markten.

France Systèmes werd opgericht in 1992 en realiseerde in 2011 een omzet van € 26 M. De voorbije 5 jaar steeg die omzet met ruim 60 % dankzij een strategische positionering in het snel groeiende segment van de Apple-uitrustingen in professionele omgevingen. France Systèmes is de grootste erkende Apple reseller in het domein 'Onderwijs en Onderzoek' en is een erkend Apple service center. De operatie versterkt Econocom in het domein van toelevering aan bedrijven in Frankrijk waar de Groep reeds erkend Apple partner is alsook marktleider voor iPad in het bedrijfsleven. Econocom voert sinds begin 2012 een strategie van gerichte overnames op veelbelovende markten.