De groep ECS, die gespecialiseerd is in het beheer en het besturen van informatiesystemen, is aanwezig in 17 landen en is erg actief in West-Europa.

De groep heeft dochterondernemingen in Oost-Europa, Marokko, de Verenigde Staten en China en noteerde in 2009 een geconsolideerde omzet van 840 miljoen euro en een EBITDA van 28,1 miljoen euro (IFRS-normen).

Econocom zou met deze overwogen transactie een belangrijke stap voorwaarts moeten kunnen zetten in een geconcentreerde markt voor informaticadiensten, waar de grootte van strategisch belang is.

De nieuwe entiteit zou een omzet realiseren van 1,6 miljard euro en zou tevens een sterke aanvulling op de bestaande activiteiten betekenen, meer bepaald op het gebied van geografische aanwezigheid, klantenportefeuilles en expertise.

De groep ECS, die gespecialiseerd is in het beheer en het besturen van informatiesystemen, is aanwezig in 17 landen en is erg actief in West-Europa. De groep heeft dochterondernemingen in Oost-Europa, Marokko, de Verenigde Staten en China en noteerde in 2009 een geconsolideerde omzet van 840 miljoen euro en een EBITDA van 28,1 miljoen euro (IFRS-normen). Econocom zou met deze overwogen transactie een belangrijke stap voorwaarts moeten kunnen zetten in een geconcentreerde markt voor informaticadiensten, waar de grootte van strategisch belang is. De nieuwe entiteit zou een omzet realiseren van 1,6 miljard euro en zou tevens een sterke aanvulling op de bestaande activiteiten betekenen, meer bepaald op het gebied van geografische aanwezigheid, klantenportefeuilles en expertise.