Dankzij een eigen competentiecentrum biedt Econocom daarom betaalbare oplossingen op maat, specifiek voor de ziekenhuisomgeving.

Vanuit een aparte bedrijfseenheid levert Econocom voortaan totaaloplossingen voor de medische sector. De nadruk ligt op integratie, maatwerk en betaalbare totaaloplossingen.

Dankzij zeer diepgaande technische kennis en een nadruk op technologische standaardisatie levert Econocom totaaloplossingen met een open karakter.

De beperkingen van gesloten 'totaaloplossingen', die sommige leveranciers van medische apparatuur in de markt zetten, behoren volgens Econocom definitief tot het verleden.

Econocom werkt in het nieuwe competentiecentrum intensief samen met specialisten uit de medische wereld. Elk project gaat immers uit van een diepgaande behoefteanalyse.

De rijke expertise van Econocom op vier domeinen - maatwerk voor de medische sector, operationele ICT-infrastructuurdiensten, financiering en telecomdiensten - zorgt voor een uniek aanbod.

Dankzij een eigen competentiecentrum biedt Econocom daarom betaalbare oplossingen op maat, specifiek voor de ziekenhuisomgeving. Vanuit een aparte bedrijfseenheid levert Econocom voortaan totaaloplossingen voor de medische sector. De nadruk ligt op integratie, maatwerk en betaalbare totaaloplossingen. Dankzij zeer diepgaande technische kennis en een nadruk op technologische standaardisatie levert Econocom totaaloplossingen met een open karakter. De beperkingen van gesloten 'totaaloplossingen', die sommige leveranciers van medische apparatuur in de markt zetten, behoren volgens Econocom definitief tot het verleden. Econocom werkt in het nieuwe competentiecentrum intensief samen met specialisten uit de medische wereld. Elk project gaat immers uit van een diepgaande behoefteanalyse. De rijke expertise van Econocom op vier domeinen - maatwerk voor de medische sector, operationele ICT-infrastructuurdiensten, financiering en telecomdiensten - zorgt voor een uniek aanbod.