Dit betekent een stijging in gepubliceerde gegevens met +23%. Deze groei komt voort uit de integratie van de Osiatis-groep, die werd overgenomen in september 2013, en uit de commerciële dynamiek tijdens het tweede trimester van 2014, die blijk geeft van de geslaagde positionering van de groep binnen de snel groeiende markt van de 'Internet of Things'.

Op vergelijkbare basis is de geconsolideerde omzet van de groep stabiel (-0,3%). Het tweede trimester 2014 ging de goede richting uit, met een organische groei van de omzet van ongeveer 3%, na een jaarbegin vol contrasten.

Dit betekent een stijging in gepubliceerde gegevens met +23%. Deze groei komt voort uit de integratie van de Osiatis-groep, die werd overgenomen in september 2013, en uit de commerciële dynamiek tijdens het tweede trimester van 2014, die blijk geeft van de geslaagde positionering van de groep binnen de snel groeiende markt van de 'Internet of Things'. Op vergelijkbare basis is de geconsolideerde omzet van de groep stabiel (-0,3%). Het tweede trimester 2014 ging de goede richting uit, met een organische groei van de omzet van ongeveer 3%, na een jaarbegin vol contrasten.