Bovendien biedt het een open platform waarbij reeds bestaande infrastructuur bij een bedrijf en andere (cloud) oplossingen geïntegreerd kunnen worden.

Christophe Vanmalleghem, directeur Services bij Econocom Group verduidelijkt: "Econocom volgt sinds haar ontstaan de veranderingen van de markt op de voet. Met de lancering van viSPACE zetten wij onze nieuwe strategie kracht bij. Econocom wil namelijk een belangrijke cloud partner en integrator worden."

Het merendeel van het huidige aanbod van gevirtualiseerde werkplekken is opgezet vanuit de IT-afdeling binnen een bedrijf. viSPACE onderscheidt zich omdat deze oplossing vertrekt vanuit de noden van de eindgebruiker.

Bovendien biedt het een open platform waarbij reeds bestaande infrastructuur bij een bedrijf en andere (cloud) oplossingen geïntegreerd kunnen worden. Christophe Vanmalleghem, directeur Services bij Econocom Group verduidelijkt: "Econocom volgt sinds haar ontstaan de veranderingen van de markt op de voet. Met de lancering van viSPACE zetten wij onze nieuwe strategie kracht bij. Econocom wil namelijk een belangrijke cloud partner en integrator worden." Het merendeel van het huidige aanbod van gevirtualiseerde werkplekken is opgezet vanuit de IT-afdeling binnen een bedrijf. viSPACE onderscheidt zich omdat deze oplossing vertrekt vanuit de noden van de eindgebruiker.