EXAPROBE is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van informatiesystemen op het gebied van beveiliging, geïntegreerde communicatie, IP-infrastucturen, maar ook virtualisatie en datacenters.

Sinds zijn oprichting in 2001 heeft EXAPROBE een stevige reputatie uitgebouwd op deze markten, met een strategie die zowel op technologische expertise als op beproefde beheersmethoden is gericht.

Zo wist het bedrijf op het hoogste niveau partnerships te sluiten met de grootste constructeurs en leveranciers (Cisco, Checkpoint, HP, Microsoft, Polycom, F5, enz.) en biedt het diensten aan op het vlak van advies en audit, integratie en managed services.

EXAPROBE is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van informatiesystemen op het gebied van beveiliging, geïntegreerde communicatie, IP-infrastucturen, maar ook virtualisatie en datacenters. Sinds zijn oprichting in 2001 heeft EXAPROBE een stevige reputatie uitgebouwd op deze markten, met een strategie die zowel op technologische expertise als op beproefde beheersmethoden is gericht. Zo wist het bedrijf op het hoogste niveau partnerships te sluiten met de grootste constructeurs en leveranciers (Cisco, Checkpoint, HP, Microsoft, Polycom, F5, enz.) en biedt het diensten aan op het vlak van advies en audit, integratie en managed services.