Managed Services (16 % van de geconsolideerde omzet, toename met 72 %) profiteerde van de integratie van ECS en de commerciële successen van de telecomdiensten.

De afdeling Products & Solutions (16 % van de verkopen, toename met 16 %) boekt vooruitgang dankzij een meerjarencontract met de Europese Instellingen en het innoverende aanbod van de groep (BU Medical, Everpad bedrijfsoplossingen, enz.).

Ten slotte profiteert ook de dienst IT Financial Services (68 % van de facturaties, toename met 181 %) van de overname van ECS en een beter dan verwachte commerciële activiteit.

Managed Services (16 % van de geconsolideerde omzet, toename met 72 %) profiteerde van de integratie van ECS en de commerciële successen van de telecomdiensten. De afdeling Products & Solutions (16 % van de verkopen, toename met 16 %) boekt vooruitgang dankzij een meerjarencontract met de Europese Instellingen en het innoverende aanbod van de groep (BU Medical, Everpad bedrijfsoplossingen, enz.). Ten slotte profiteert ook de dienst IT Financial Services (68 % van de facturaties, toename met 181 %) van de overname van ECS en een beter dan verwachte commerciële activiteit.