Dat allemaal zonder een echt noemenswaardige correctie, zo merkt Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer op.
Een correctie die volgens sommige met name technisch analisten er toch echt moet komen.

Gesteld wordt dat als aandelen zo sterk stijgen ze simpelweg door de stijging weer gaan dalen.

Enkele technische indicatoren die Steentjes volgt geven inderdaad van tijd tot tijd aan dat aandelen "overbought" zijn (overgekocht is eigenlijk geen goede vertaling).

Maar opvallend is volgens Steentjes dan dat deze technische conditie slechts enkele dagen standhoudt. Een ander argument is dat de omzetten niet al te groot zijn. Die medaille heeft twee kanten.
Natuurlijk kan men stellen dat slechts enkelen dan kopen. Aan de andere kant ook na de stijging van meer dan 30% melden de verkopers zich ook niet a masse.

Dat allemaal zonder een echt noemenswaardige correctie, zo merkt Wilfried Steentjes van Steentjes Vermogensbeheer op. Een correctie die volgens sommige met name technisch analisten er toch echt moet komen. Gesteld wordt dat als aandelen zo sterk stijgen ze simpelweg door de stijging weer gaan dalen. Enkele technische indicatoren die Steentjes volgt geven inderdaad van tijd tot tijd aan dat aandelen "overbought" zijn (overgekocht is eigenlijk geen goede vertaling). Maar opvallend is volgens Steentjes dan dat deze technische conditie slechts enkele dagen standhoudt. Een ander argument is dat de omzetten niet al te groot zijn. Die medaille heeft twee kanten. Natuurlijk kan men stellen dat slechts enkelen dan kopen. Aan de andere kant ook na de stijging van meer dan 30% melden de verkopers zich ook niet a masse.