De Europese Centrale Bank zal twee maanden lang agressief obligaties inkopen zodra het OMT-progamma is gelanceerd, waarna er een afkoelingsperiode zal volgen om te kijken welke de effecten van het programma zijn.

Sommigen vrezen dat het "Outright Monetary Transactions"- programma maar moeilijk gestopt zal kunnen worden zodra het is opgestart.

De ECB wil dat probleem opvangen door gedurende bepaalde periodes actief te zijn, waarna alles weer even op 'hold' wordt gezet. Volgens sommige bronnen zal de ECB, die nochtans tegenstander is van de inkoop van obligaties, toch deelnemen aan het programma.

Zetes ontwikkelt volledig geïntegreerde hard- en softwareoplossingen

Tereos Syral is de op twee na grootste producent van zetmeelproducten in Europa. Om zijn snelle groei bij te benen en aan de toenemende eisen van de klanten op het vlak van de productkwaliteit en -herkomst te voldoen, heeft het door Zetes een globale traceeroplossing laten ontwikkelen.

De oplossing, die in de vestigingen van het bedrijf in Frankrijk, België en Spanje geïnstalleerd is, maakt een beter beheer van de interne middelen mogelijk en verzekert de naleving van de door de wetten en reglementen voorgeschreven kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De Europese Centrale Bank zal twee maanden lang agressief obligaties inkopen zodra het OMT-progamma is gelanceerd, waarna er een afkoelingsperiode zal volgen om te kijken welke de effecten van het programma zijn. Sommigen vrezen dat het "Outright Monetary Transactions"- programma maar moeilijk gestopt zal kunnen worden zodra het is opgestart. De ECB wil dat probleem opvangen door gedurende bepaalde periodes actief te zijn, waarna alles weer even op 'hold' wordt gezet. Volgens sommige bronnen zal de ECB, die nochtans tegenstander is van de inkoop van obligaties, toch deelnemen aan het programma. Zetes ontwikkelt volledig geïntegreerde hard- en softwareoplossingenTereos Syral is de op twee na grootste producent van zetmeelproducten in Europa. Om zijn snelle groei bij te benen en aan de toenemende eisen van de klanten op het vlak van de productkwaliteit en -herkomst te voldoen, heeft het door Zetes een globale traceeroplossing laten ontwikkelen. De oplossing, die in de vestigingen van het bedrijf in Frankrijk, België en Spanje geïnstalleerd is, maakt een beter beheer van de interne middelen mogelijk en verzekert de naleving van de door de wetten en reglementen voorgeschreven kwaliteits- en veiligheidsnormen.