Maar tot dusver is Draghi nog altijd niet in actie gekomen, hij heeft alleen geprobeerd om het tij verbaal te doen keren. De Italiaan zal waarschijnlijk denken dat het hem nogmaals zal lukken om zijn truucje van twee jaar geleden te herhalen. Toen slaagde hij er in om met zijn 'whatever it takes' uitspraak de euro te redden.

Vandaag is er opnieuw een ECB-meeting, maar de meeste economen verwachten daar weinig heil van. De ECB zal opnieuw met woorden tijd proberen te kopen, maar uiteindelijk zullen de financiële markten toch daden verwachten. Op een bepaald moment zullen Draghi en de zijnen toch spijkers met koppen zullen slaan.

Maar tot dusver is Draghi nog altijd niet in actie gekomen, hij heeft alleen geprobeerd om het tij verbaal te doen keren. De Italiaan zal waarschijnlijk denken dat het hem nogmaals zal lukken om zijn truucje van twee jaar geleden te herhalen. Toen slaagde hij er in om met zijn 'whatever it takes' uitspraak de euro te redden. Vandaag is er opnieuw een ECB-meeting, maar de meeste economen verwachten daar weinig heil van. De ECB zal opnieuw met woorden tijd proberen te kopen, maar uiteindelijk zullen de financiële markten toch daden verwachten. Op een bepaald moment zullen Draghi en de zijnen toch spijkers met koppen zullen slaan.