Stark verwacht dat Frankrijk tegen de herfst zo zwaar in de problemen zal zijn gekomen dat Parijs geen andere mogelijkheid meer rest dan beroep te doen op Europa voor hulp. Gevolg zal zijn dat de Europese schuldencrisis in alle hevigheid weer zal opflakkeren.

ECB President Mario Draghi zal worden gedwongen om Franse staatsobligaties in te kopen, kwestie van de rente op de 10-jarige staatsobligatie binnen aanvaardbare normen te houden. Mogelijk zal dat zelfs gebeuren zonder dat er aan Frankrijk bijkomende eisen worden gesteld.

Stark verwacht dat Frankrijk tegen de herfst zo zwaar in de problemen zal zijn gekomen dat Parijs geen andere mogelijkheid meer rest dan beroep te doen op Europa voor hulp. Gevolg zal zijn dat de Europese schuldencrisis in alle hevigheid weer zal opflakkeren. ECB President Mario Draghi zal worden gedwongen om Franse staatsobligaties in te kopen, kwestie van de rente op de 10-jarige staatsobligatie binnen aanvaardbare normen te houden. Mogelijk zal dat zelfs gebeuren zonder dat er aan Frankrijk bijkomende eisen worden gesteld.