Met nog goed anderhalve maand te gaan, neemt de spanning over de Duitse verkiezingen hand over hand toe. Angela Merkel beschikt met haar CDU-partij in de polls nog over een comfortabele voorsprong, maar het valt te betwijfelen of de huidige kanselier de absolute meerderheid kan halen.

Bovendien valt af te wachten hoe de Europese schuldencrisis in de komende maanden zal evolueren. De Duitsers lijken steeds minder bereid om op te draaien voor de spilzucht van de andere Europeanen, wat het succes van de partij Alternative für Deutschland verklaart.

Met nog goed anderhalve maand te gaan, neemt de spanning over de Duitse verkiezingen hand over hand toe. Angela Merkel beschikt met haar CDU-partij in de polls nog over een comfortabele voorsprong, maar het valt te betwijfelen of de huidige kanselier de absolute meerderheid kan halen. Bovendien valt af te wachten hoe de Europese schuldencrisis in de komende maanden zal evolueren. De Duitsers lijken steeds minder bereid om op te draaien voor de spilzucht van de andere Europeanen, wat het succes van de partij Alternative für Deutschland verklaart.