Benoit Coeure

Benoit Coeure, één van de bestuurders van de Europese Centrale Bank, verklaarde op de Barclays Capital Conference in Toronto dat long term refinancing operations hun nut hebben bewezen bij het bestrijden van de Europese schuldencrisis. Over hun nut bestaat er met andere woorden geen twijfels.

Coeure sloot een nieuwe LTRO tranche niet uit, bijvoorbeeld wanneer de situatie binnen de eurozone opnieuw zou verslechteren. Bij de twee vorige tranches heeft de ECB in totaal meer dan 1000 miljard euro via goedkope kredieten in het systeem gepompt.

Nieuwe huurder voor strategische hotspot Venlo

Vastgoedbevak Warehouses De Pauw verhuurt 15.000m² van de site in Venlo (Nederland) aan Arrow Electronics DLC bv, wereldwijd distributeur van elektronische componenten. De overeenkomst zal ingaan op 1 mei 2012 na versnelde afwerking van dit deel van de site.

WDP bezit op de absolute logistieke toplocatie van Nederland in Venlo een logistieke site van in totaal 120.000m², waarvan 70.000m² verhuurd wordt aan Belden Wire & Cable. Op de overige 50.000m² van de site werd een oude Philipsfabriek gesaneerd en startte WDP de bouw van 2 logistieke centra van respectievelijk 13.000 en 15.000m².

De kleinste hal werd volledig afgewerkt en opgeleverd in 2009 en is beschikbaar voor verhuring. De afwerking van de grootste hal werd omwille van de minder stabiele marktomstandigheden in 2009 uitgesteld tot een huurder gevonden werd.

Bank Degroof sprak van opnieuw goed nieuws uit Nederland. Het aandeel krijgt een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 39,50%. Het bruto dividend bedraagt 7,20%, de huidige notering houdt een premie van ongeveer 23% (bijna een kwart) in.

Benoit Coeure Benoit Coeure, één van de bestuurders van de Europese Centrale Bank, verklaarde op de Barclays Capital Conference in Toronto dat long term refinancing operations hun nut hebben bewezen bij het bestrijden van de Europese schuldencrisis. Over hun nut bestaat er met andere woorden geen twijfels. Coeure sloot een nieuwe LTRO tranche niet uit, bijvoorbeeld wanneer de situatie binnen de eurozone opnieuw zou verslechteren. Bij de twee vorige tranches heeft de ECB in totaal meer dan 1000 miljard euro via goedkope kredieten in het systeem gepompt. Nieuwe huurder voor strategische hotspot Venlo Vastgoedbevak Warehouses De Pauw verhuurt 15.000m² van de site in Venlo (Nederland) aan Arrow Electronics DLC bv, wereldwijd distributeur van elektronische componenten. De overeenkomst zal ingaan op 1 mei 2012 na versnelde afwerking van dit deel van de site. WDP bezit op de absolute logistieke toplocatie van Nederland in Venlo een logistieke site van in totaal 120.000m², waarvan 70.000m² verhuurd wordt aan Belden Wire & Cable. Op de overige 50.000m² van de site werd een oude Philipsfabriek gesaneerd en startte WDP de bouw van 2 logistieke centra van respectievelijk 13.000 en 15.000m². De kleinste hal werd volledig afgewerkt en opgeleverd in 2009 en is beschikbaar voor verhuring. De afwerking van de grootste hal werd omwille van de minder stabiele marktomstandigheden in 2009 uitgesteld tot een huurder gevonden werd. Bank Degroof sprak van opnieuw goed nieuws uit Nederland. Het aandeel krijgt een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 39,50%. Het bruto dividend bedraagt 7,20%, de huidige notering houdt een premie van ongeveer 23% (bijna een kwart) in.