De Europese beurzen doken eens te meer fors in het rood, waarbij de verliezen in het tweede deel van de sessie nog fors opliepen.

De Euro Stoxx 50 stond bij het slot van de handel bijna 3% in het rood, de BEL 20 werd zonder veel pardon 1,77% lager gezet.

KBC ging nogmaals zwaar onderuit, de koers verloor meer dan 6,50%. Alleen UCB en Colruyt konden als BEL 20'ers lichtjes in de plus standhouden.

Karel Boone wordt opgevolgd door zijn dochter bij Lotus Bakeries

Karel Boone neemt, ten gevolge van het bereiken van de leeftijdsgrens van 70 jaar, afscheid van de Raad van Bestuur van Lotus Bakeries NV na een mandaat van 46 jaar waarvan 20 jaar als Voorzitter. Hij begon zijn professionele loopbaan bij Lotus Bakeries in 1966 en hij oefende de functie van CEO uit van 1974 tot 2006.

Steeds heeft Boone gezocht naar de familiale verankering van het bedrijf met volle respect voor de Corporate Governance. Zijn visie, durf, doorzettingsvermogen en zeer hard werken hebben ervoor gezorgd dat Lotus Bakeries zich heeft ontwikkeld tot een gerenommeerde internationale Groep. Er zal aan de gewone algemene vergadering van 11 mei 2012 voorgesteld worden om

Benedikte Boone te benoemen als niet-uitvoerend bestuurder van Lotus Bakeries NV. Benedikte Boone is de jongste dochter van Karel Boone en zij zal haar vader in de Raad van Bestuur vervangen in de hoedanigheid van bestuurder.

De Europese beurzen doken eens te meer fors in het rood, waarbij de verliezen in het tweede deel van de sessie nog fors opliepen. De Euro Stoxx 50 stond bij het slot van de handel bijna 3% in het rood, de BEL 20 werd zonder veel pardon 1,77% lager gezet. KBC ging nogmaals zwaar onderuit, de koers verloor meer dan 6,50%. Alleen UCB en Colruyt konden als BEL 20'ers lichtjes in de plus standhouden.Karel Boone wordt opgevolgd door zijn dochter bij Lotus Bakeries Karel Boone neemt, ten gevolge van het bereiken van de leeftijdsgrens van 70 jaar, afscheid van de Raad van Bestuur van Lotus Bakeries NV na een mandaat van 46 jaar waarvan 20 jaar als Voorzitter. Hij begon zijn professionele loopbaan bij Lotus Bakeries in 1966 en hij oefende de functie van CEO uit van 1974 tot 2006. Steeds heeft Boone gezocht naar de familiale verankering van het bedrijf met volle respect voor de Corporate Governance. Zijn visie, durf, doorzettingsvermogen en zeer hard werken hebben ervoor gezorgd dat Lotus Bakeries zich heeft ontwikkeld tot een gerenommeerde internationale Groep. Er zal aan de gewone algemene vergadering van 11 mei 2012 voorgesteld worden om Benedikte Boone te benoemen als niet-uitvoerend bestuurder van Lotus Bakeries NV. Benedikte Boone is de jongste dochter van Karel Boone en zij zal haar vader in de Raad van Bestuur vervangen in de hoedanigheid van bestuurder.