Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management gelooft dat de evolutie van de Eonia een nieuwe ingreep van de Europese Centrale Bank verrekent. Hij spreekt van een interessante evolutie, waarbij blijkbaar de rentemarkt al anticipeert op een nieuwe LTRO operatie.

Juvyns gelooft namelijk niet in negatieve rentevoeten. De Europese Centrale Bank probeert tijd te winnen tot er een nieuwe Duitse regering in het zadel zit. Die zal mogelijk een nieuw plan ondersteunen en dat kan de Europese beurzen een stevige duw in de rug geven.

Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management gelooft dat de evolutie van de Eonia een nieuwe ingreep van de Europese Centrale Bank verrekent. Hij spreekt van een interessante evolutie, waarbij blijkbaar de rentemarkt al anticipeert op een nieuwe LTRO operatie. Juvyns gelooft namelijk niet in negatieve rentevoeten. De Europese Centrale Bank probeert tijd te winnen tot er een nieuwe Duitse regering in het zadel zit. Die zal mogelijk een nieuw plan ondersteunen en dat kan de Europese beurzen een stevige duw in de rug geven.