Maar na de, op het eerste gezicht, succesvolle emissie van de 5-jaars obligatie eerder in de week stond de koers al snel onder druk. Er wordt gespeculeerd dat hedge funds, die ook een deel van de emissie hadden opgekocht, hiervoor verantwoordelijk waren.

De prijs van de 10-jaars obligatie die in januari is geëmitteerd staat inmiddels 2,5 koerspunten lager. Deze grote prijsdalingen zo kort na de emissies kan er volgens Theodoor Gilissen Bankiers toe leiden dat beleggers terughoudend zijn bij volgende emissies.

Maar na de, op het eerste gezicht, succesvolle emissie van de 5-jaars obligatie eerder in de week stond de koers al snel onder druk. Er wordt gespeculeerd dat hedge funds, die ook een deel van de emissie hadden opgekocht, hiervoor verantwoordelijk waren. De prijs van de 10-jaars obligatie die in januari is geëmitteerd staat inmiddels 2,5 koerspunten lager. Deze grote prijsdalingen zo kort na de emissies kan er volgens Theodoor Gilissen Bankiers toe leiden dat beleggers terughoudend zijn bij volgende emissies.