De Fed heeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers die bereidheid wel, maar geeft aan dat het monetaire beleid weliswaar invloedrijk kan zijn, maar dat het voor de huidige problemen niet de oplossing kan bieden.

Alleen groei, werkgelegenheid en fiscaal en overheidsbeleid kunnen uitkomst bieden. In Europa hoort bij die opsomming de stabilisatie van de financiële sector.

De mogelijke maatregelen kunnen steun bieden, maar totdat deze daadwerkelijk zullen worden uitgevoerd blijft het neerwaartse risico voor aandelen volgens Theodoor Gilissen Bankiers groot.

De Fed heeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers die bereidheid wel, maar geeft aan dat het monetaire beleid weliswaar invloedrijk kan zijn, maar dat het voor de huidige problemen niet de oplossing kan bieden. Alleen groei, werkgelegenheid en fiscaal en overheidsbeleid kunnen uitkomst bieden. In Europa hoort bij die opsomming de stabilisatie van de financiële sector. De mogelijke maatregelen kunnen steun bieden, maar totdat deze daadwerkelijk zullen worden uitgevoerd blijft het neerwaartse risico voor aandelen volgens Theodoor Gilissen Bankiers groot.