Met de omzetcijfers van Deceuninck op komst publiceerde ING vanmorgen een uitgebreid rapport over dit bedrijf. De volumes van dit bedrijf verrasten aangenaam en zodoende verwacht analist Filip De Pauw dat de EBITDA over 2013 boven de verwachtingen zal uitkomen.

Dit gegeven zit volgens De Pauw al ruimschoots verrekend in de aandelenkoers, die over de afgelopen drie maanden met zowat 30% is gestegen. Het advies houden voor het aandeel blijft ongewijzigd, maar het koersdoel wordt verhoogd van 1,35 naar 1,85 euro.

Met de omzetcijfers van Deceuninck op komst publiceerde ING vanmorgen een uitgebreid rapport over dit bedrijf. De volumes van dit bedrijf verrasten aangenaam en zodoende verwacht analist Filip De Pauw dat de EBITDA over 2013 boven de verwachtingen zal uitkomen. Dit gegeven zit volgens De Pauw al ruimschoots verrekend in de aandelenkoers, die over de afgelopen drie maanden met zowat 30% is gestegen. Het advies houden voor het aandeel blijft ongewijzigd, maar het koersdoel wordt verhoogd van 1,35 naar 1,85 euro.