Anderzijds had niemand echt verwacht dat de rente zou worden verlaagd, Philippe Gijsels van BNP Paribas was één van de weinige economen die wel degelijk rekening had gehouden met een verlaging van de basisrente met een kwart procent. Mogelijk gaat de ECB binnen afzienbare tijd haar basisrente toch weer laten dalen.

Zowel de BEL 20 als de Euro Stoxx 50 kunnen winsten van ongeveer anderhalf procent vasthouden. Mobistar is momenteel de sterkste stijger binnen de index, mogelijk spelen speculatieve factoren hierbij een rol. De distributiesector noteert lager in reactie op de trading update van Ahold.

Belgacom klaar voor nieuwe nummering internet

Om aan de stijgende vraag naar IP-adressen te voldoen zal men IPv6 invoeren, de nieuwe standaard voor IP-nummering. Belgacom test IPv6 sinds 2006 en vandaag lopen een aantal projecten om de producten en diensten die haar klanten gebruiken, compatibel te maken met IPv6.

Belgacom treft de voorbereidingen om de overgang naar dit nieuwe nummeringsysteem voor haar klanten vlot te laten verlopen. Zowel voor de residentiële als voor de professionele klanten doet Belgacom het nodige om de invoering van IPv6 te realiseren.

Wat is IPv6?

IPv6 (Internet Protocol version 6) is de opvolger van IPv4 die de basis vormt voor de identificatie van computers en andere toestellen op het Internet. Het IP-adres is het unieke nummer dat elk toestel op het Internet heeft.

Door de sterke groei van het aantal toestellen raakt de huidige voorraad van beschikbare unieke IPv4-adressen uitgeput. Het voordeel van de nieuwe standaard IPv6 bestaat hierin dat een zo goed als oneindig aantal nummers beschikbaar wordt.

Anderzijds had niemand echt verwacht dat de rente zou worden verlaagd, Philippe Gijsels van BNP Paribas was één van de weinige economen die wel degelijk rekening had gehouden met een verlaging van de basisrente met een kwart procent. Mogelijk gaat de ECB binnen afzienbare tijd haar basisrente toch weer laten dalen. Zowel de BEL 20 als de Euro Stoxx 50 kunnen winsten van ongeveer anderhalf procent vasthouden. Mobistar is momenteel de sterkste stijger binnen de index, mogelijk spelen speculatieve factoren hierbij een rol. De distributiesector noteert lager in reactie op de trading update van Ahold. Belgacom klaar voor nieuwe nummering internet Om aan de stijgende vraag naar IP-adressen te voldoen zal men IPv6 invoeren, de nieuwe standaard voor IP-nummering. Belgacom test IPv6 sinds 2006 en vandaag lopen een aantal projecten om de producten en diensten die haar klanten gebruiken, compatibel te maken met IPv6. Belgacom treft de voorbereidingen om de overgang naar dit nieuwe nummeringsysteem voor haar klanten vlot te laten verlopen. Zowel voor de residentiële als voor de professionele klanten doet Belgacom het nodige om de invoering van IPv6 te realiseren. Wat is IPv6? IPv6 (Internet Protocol version 6) is de opvolger van IPv4 die de basis vormt voor de identificatie van computers en andere toestellen op het Internet. Het IP-adres is het unieke nummer dat elk toestel op het Internet heeft. Door de sterke groei van het aantal toestellen raakt de huidige voorraad van beschikbare unieke IPv4-adressen uitgeput. Het voordeel van de nieuwe standaard IPv6 bestaat hierin dat een zo goed als oneindig aantal nummers beschikbaar wordt.