Volgens de Braziliaanse minister van Financiën Guido Mantega is Griekenland te klein om het algemeen economisch herstel in gevaar te brengen. Mantega gelooft bovendien dat de crisis zal worden opgelost.

Zijn Britse collega Allistair Darling is echter minder optimistisch, Darling gelooft dat de economische opleving in Europa wel degelijk gevaar loopt als gevolg van de begrotingsproblemen.

Gouverneur Mark Carney van de Canadese centrale bank is van mening dat de Griekse crisis een serieuze waarschuwing betekent. Alle landen zullen het deficiet op hun begroting onder controle moeten houden om meer van dergelijke crisissen te voorkomen.

Volgens de Braziliaanse minister van Financiën Guido Mantega is Griekenland te klein om het algemeen economisch herstel in gevaar te brengen. Mantega gelooft bovendien dat de crisis zal worden opgelost. Zijn Britse collega Allistair Darling is echter minder optimistisch, Darling gelooft dat de economische opleving in Europa wel degelijk gevaar loopt als gevolg van de begrotingsproblemen. Gouverneur Mark Carney van de Canadese centrale bank is van mening dat de Griekse crisis een serieuze waarschuwing betekent. Alle landen zullen het deficiet op hun begroting onder controle moeten houden om meer van dergelijke crisissen te voorkomen.