Ook de Britse centrale bank hield haar basisrente ongewijzigd. Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, gaf bovendien geen enkele indicatie dat de rente op korte of op middellange termijn zal worden opgetrokken. Daardoor steeg de koers van de euro gisteren met 1,60%.

In Frankrijk moet François Hollande verder onderhandelen over een versoepeling van de arbeidsmarkt. Met werkgevers en -nemers wordt gesproken over een meer flexibelere arbeidsmarkt, waardoor het makkelijker wordt om mensen aan te werven en te ontslaan.

Ook de Britse centrale bank hield haar basisrente ongewijzigd. Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, gaf bovendien geen enkele indicatie dat de rente op korte of op middellange termijn zal worden opgetrokken. Daardoor steeg de koers van de euro gisteren met 1,60%. In Frankrijk moet François Hollande verder onderhandelen over een versoepeling van de arbeidsmarkt. Met werkgevers en -nemers wordt gesproken over een meer flexibelere arbeidsmarkt, waardoor het makkelijker wordt om mensen aan te werven en te ontslaan.