Nu Icahn het voorstel loslaat, stemt ebay ermee in David Dorman als bestuurder te benoemen.

ABN Amro ziet dit als een positieve zaak, omdat Dorman een schat aan ervaring in de telecommunicatie en retail meeneemt.

De analisten van de bank denken dat zijn ervaring kan helpen bij het ontwikkelen van uitgebreidere strategieën in de snel ontwikkelende wereld van online-, offline- en mobiel handelsverkeer.

Tegelijkertijd geeft hij genoeg ruimte voor alternatieve strategieën voor de toekomst, om zo meer aandeelhouderswaarde te creëren.

De marktplaatstak van ebay biedt met PayPal een goedkoop instrument voor consumenten om te handelen. Dit versterkt het netwerkeffect dat het concurrentievoordeel ondersteunt. ABN Amro is koper.

Nu Icahn het voorstel loslaat, stemt ebay ermee in David Dorman als bestuurder te benoemen. ABN Amro ziet dit als een positieve zaak, omdat Dorman een schat aan ervaring in de telecommunicatie en retail meeneemt. De analisten van de bank denken dat zijn ervaring kan helpen bij het ontwikkelen van uitgebreidere strategieën in de snel ontwikkelende wereld van online-, offline- en mobiel handelsverkeer. Tegelijkertijd geeft hij genoeg ruimte voor alternatieve strategieën voor de toekomst, om zo meer aandeelhouderswaarde te creëren. De marktplaatstak van ebay biedt met PayPal een goedkoop instrument voor consumenten om te handelen. Dit versterkt het netwerkeffect dat het concurrentievoordeel ondersteunt. ABN Amro is koper.