Het momentum voor het fonds is zwak. Ook heeft de acquisitie van financiële dienstverlener Bill me Latter onzekerheden toegevoegd. Ebay is een op internet gebaseerd handelsplatform, heeft geen voorraden en loopt geen eigendomsrisico.

Daardoor zijn de omzetgroei, marge en kasstroom hoog. ABN Amro ziet online-winkelen in deze tijden nog steeds versneld toenemen ten koste van de traditionele handel.

De huidige waardering voor Ebay is dus nog steeds aantrekkelijk, bij een solide balans. Daarom handhaven de analisten van ABN Amro hun advies op Kopen.

Het momentum voor het fonds is zwak. Ook heeft de acquisitie van financiële dienstverlener Bill me Latter onzekerheden toegevoegd. Ebay is een op internet gebaseerd handelsplatform, heeft geen voorraden en loopt geen eigendomsrisico.Daardoor zijn de omzetgroei, marge en kasstroom hoog. ABN Amro ziet online-winkelen in deze tijden nog steeds versneld toenemen ten koste van de traditionele handel. De huidige waardering voor Ebay is dus nog steeds aantrekkelijk, bij een solide balans. Daarom handhaven de analisten van ABN Amro hun advies op Kopen.