Zoals aangekondigd in de fundamentele analyse van 6 augustus 2013 "springen de lichten op groen" voor de wereldleider in ongelaste stalen buizen (Vallourec).

Na lang geleden te hebben geleden onder de krimp in de investeringsuitgaven van olie- en gasmaatschappijen hebben

de laatste 3 kwartaalrapporten de beleggers gerustgesteld (d.w.z. : de cijfers waren beter dan de analistenverwachtingen).

De producent van ongelaste buizen heeft voor haar tweede kwartaal van 2013 een stijging van de nettowinst met 8,8% aangekondigd. Dit was vooral te danken aan de divisie Olie en Gas (66% van de totale omzet) waar de activiteit met 12% gestegen is t.o.v. dezelfde periode in 2012.

Naast al deze fundamentele gegevens springt volgens Delaunay eveneens het technisch beeld van Vallourec in het oog van dynamische beleggers.

Zoals aangekondigd in de fundamentele analyse van 6 augustus 2013 "springen de lichten op groen" voor de wereldleider in ongelaste stalen buizen (Vallourec). Na lang geleden te hebben geleden onder de krimp in de investeringsuitgaven van olie- en gasmaatschappijen hebben de laatste 3 kwartaalrapporten de beleggers gerustgesteld (d.w.z. : de cijfers waren beter dan de analistenverwachtingen). De producent van ongelaste buizen heeft voor haar tweede kwartaal van 2013 een stijging van de nettowinst met 8,8% aangekondigd. Dit was vooral te danken aan de divisie Olie en Gas (66% van de totale omzet) waar de activiteit met 12% gestegen is t.o.v. dezelfde periode in 2012. Naast al deze fundamentele gegevens springt volgens Delaunay eveneens het technisch beeld van Vallourec in het oog van dynamische beleggers.