Na de uitbreiding van de merken in 2008, zal in 2009 alle aandacht besteed worden aan de uitbouw in de diepte van het huidig portfolio in binnen- en buitenland en dit met een constante aandacht voor kwaliteit.
In 2009 zijn opnieuw verschillende investeringen gepland - vooral met betrekking tot de kwaliteit - voor een bedrag van € 14,7 miljoen. Dit zijn de belangrijkste:

- In Puurs zal de gistpropagatie-eenheid worden vernieuwd. Anderzijds nadert het vernieuwingsprogramma voor het Duvel-krattenpark zijn voltooiing.
- In de brouwerij van Achouffe, nabij Houffalize, zal een nieuwe vacuümvuller en een aangepaste vatenlijn de kwaliteit en de capaciteit van de Chouffe bieren verder opdrijven.
- In Cooperstown (USA) zal de gisting- en lagercapaciteit van Brewery Ommegang verder worden uitgebreid.

Na de uitbreiding van de merken in 2008, zal in 2009 alle aandacht besteed worden aan de uitbouw in de diepte van het huidig portfolio in binnen- en buitenland en dit met een constante aandacht voor kwaliteit. In 2009 zijn opnieuw verschillende investeringen gepland - vooral met betrekking tot de kwaliteit - voor een bedrag van € 14,7 miljoen. Dit zijn de belangrijkste:- In Puurs zal de gistpropagatie-eenheid worden vernieuwd. Anderzijds nadert het vernieuwingsprogramma voor het Duvel-krattenpark zijn voltooiing. - In de brouwerij van Achouffe, nabij Houffalize, zal een nieuwe vacuümvuller en een aangepaste vatenlijn de kwaliteit en de capaciteit van de Chouffe bieren verder opdrijven. - In Cooperstown (USA) zal de gisting- en lagercapaciteit van Brewery Ommegang verder worden uitgebreid.