*De geconsolideerde omzet stijgt met 13,8 % (exclusief Brouwerij De Koninck) ten opzichte van het eerste semester 2009.

*EBIT stijgt met 32,3%.

*EBITDA groeit met 20,4 %.

Duvel Moortgat kent ook in 2010 een goed eerste semester. Alle merken gaan erop vooruit. In alle prioritaire markten, haalt zij een hogere omzet, en dit ondanks de moeilijke omstandigheden van de biermarkt in het algemeen. De omzetgroei is vooral te danken aan een sterke volumestijging.

Door de onafgebroken aandacht voor kwaliteit door de jaren heen en de inzet en gedrevenheid van haar medewerkers , slaagt de brouwerij erin haar groeistrategie voort te zetten. Naast de volumestijging hebben zowel een continue aandacht voor de kosten als gunstige wisselkoersevoluties het resultaat positief beïnvloed.

Duvel Moortgat heeft in het eerste semester een mooi resultaat kunnen neerzetten. Abstractie gemaakt van nieuwe en onverwachte ontwikkelingen op economisch vlak in de belangrijkste markten en het effect van de overname van de groep De Koninck, zal 2010 kunnen afgesloten worden met omzet- en winstgroei.

*De geconsolideerde omzet stijgt met 13,8 % (exclusief Brouwerij De Koninck) ten opzichte van het eerste semester 2009. *EBIT stijgt met 32,3%. *EBITDA groeit met 20,4 %. Duvel Moortgat kent ook in 2010 een goed eerste semester. Alle merken gaan erop vooruit. In alle prioritaire markten, haalt zij een hogere omzet, en dit ondanks de moeilijke omstandigheden van de biermarkt in het algemeen. De omzetgroei is vooral te danken aan een sterke volumestijging. Door de onafgebroken aandacht voor kwaliteit door de jaren heen en de inzet en gedrevenheid van haar medewerkers , slaagt de brouwerij erin haar groeistrategie voort te zetten. Naast de volumestijging hebben zowel een continue aandacht voor de kosten als gunstige wisselkoersevoluties het resultaat positief beïnvloed. Duvel Moortgat heeft in het eerste semester een mooi resultaat kunnen neerzetten. Abstractie gemaakt van nieuwe en onverwachte ontwikkelingen op economisch vlak in de belangrijkste markten en het effect van de overname van de groep De Koninck, zal 2010 kunnen afgesloten worden met omzet- en winstgroei.