-De geconsolideerde omzet stijgt met 11,4%, de EBITDA met 12,3%

-De EBITDA marge stijgt van 29,3% naar 29,5%.

-Buitenlandse omzet vertegenwoordigt 45% van totale omzet

-De winst (aandeel groep) stijgt met 41,1 % tot € 6,8 miljoen.

-Conform IAS/IFRS zijn er geen uitzonderlijke resultaten.

Er werd volgende toelichting op de cijfers gegeven: 'Duvel Moortgat kent een goed eerste semester. Alle merken gaan er op vooruit. In alle markten waar de brouwerij actief is, realiseert zij een hogere omzet. Duvel Moortgat tekent deze betere prestaties op ondanks de moeilijke omstandigheden van de biermarkt in het algemeen."

Duvel Moortgat heeft ondanks het zwakke economische klimaat in het eerste semester een hoger resultaat kunnen neerzetten. Indien zich geen nieuwe en onverwachte ontwikkelingen voordoen op economisch vlak in de belangrijkste markten, zal 2009 kunnen afgesloten worden met omzet- en winstgroei.

-De geconsolideerde omzet stijgt met 11,4%, de EBITDA met 12,3%-De EBITDA marge stijgt van 29,3% naar 29,5%.-Buitenlandse omzet vertegenwoordigt 45% van totale omzet-De winst (aandeel groep) stijgt met 41,1 % tot € 6,8 miljoen. -Conform IAS/IFRS zijn er geen uitzonderlijke resultaten.Er werd volgende toelichting op de cijfers gegeven: 'Duvel Moortgat kent een goed eerste semester. Alle merken gaan er op vooruit. In alle markten waar de brouwerij actief is, realiseert zij een hogere omzet. Duvel Moortgat tekent deze betere prestaties op ondanks de moeilijke omstandigheden van de biermarkt in het algemeen." Duvel Moortgat heeft ondanks het zwakke economische klimaat in het eerste semester een hoger resultaat kunnen neerzetten. Indien zich geen nieuwe en onverwachte ontwikkelingen voordoen op economisch vlak in de belangrijkste markten, zal 2009 kunnen afgesloten worden met omzet- en winstgroei.