Volgens Loomis Sayles & Co is er meer geld beschikbaar voor de aankoop van aandelen dan ooit in de afgelopen 20 jaar het geval was. Dat zou kunnen wijzen in de richting van een koersherstel in 2009.

Koeweit ziet af van de aankoop van een belang van 50% in de plastics divisie van Dow Chemical, wat vanzelfsprekend een negatieve invloed heeft op de koers van het aandeel Dow.

De grondstoffen doen het anderzijds goed, waarbij ExxonMobil en Chevron profiteren van de stijging van de olieprijs. Newmont Mining spint garen dat de olieprijs is gestegen tot een piek voor de afgelopen 11 weken.

Volgens Loomis Sayles & Co is er meer geld beschikbaar voor de aankoop van aandelen dan ooit in de afgelopen 20 jaar het geval was. Dat zou kunnen wijzen in de richting van een koersherstel in 2009.Koeweit ziet af van de aankoop van een belang van 50% in de plastics divisie van Dow Chemical, wat vanzelfsprekend een negatieve invloed heeft op de koers van het aandeel Dow. De grondstoffen doen het anderzijds goed, waarbij ExxonMobil en Chevron profiteren van de stijging van de olieprijs. Newmont Mining spint garen dat de olieprijs is gestegen tot een piek voor de afgelopen 11 weken.