De volatiele titaniumdioxide-tak was opnieuw de boosdoener en zorgde voor een zwakker kwartaal. Het management heeft aangekondigd te kijken naar strategische alternatieven voor de divisie. Het advies blijft neutraal.

Het bedrijf verwacht onder andere lagere groei en aanhoudende volatiliteit voor de divisie en kijkt daarom naar verschillende mogelijkheden voor de tak, waaronder een verkoop.

Het management heeft aangekondigd om de mogelijkheden te bekijken, nadat bekend werd gemaakt dat de activistische investeerder Nelson Peltz een groot belang in DuPont aan het vergaren is.

De volatiele titaniumdioxide-tak was opnieuw de boosdoener en zorgde voor een zwakker kwartaal. Het management heeft aangekondigd te kijken naar strategische alternatieven voor de divisie. Het advies blijft neutraal. Het bedrijf verwacht onder andere lagere groei en aanhoudende volatiliteit voor de divisie en kijkt daarom naar verschillende mogelijkheden voor de tak, waaronder een verkoop. Het management heeft aangekondigd om de mogelijkheden te bekijken, nadat bekend werd gemaakt dat de activistische investeerder Nelson Peltz een groot belang in DuPont aan het vergaren is.